Love is louder than...
Love is louder than the pressure to be perfect


Demi Lovato 2011 április elején fogott bele a Love is Louder than the Pressure to Be Perfect kampányába, ami magyarul így hangzik: 'A szeretet hangosabb mint a nyomás, hogy tökéletes legyél'.

Úgy kezdődött az egész, hogy a lány két tenyerére kiírta ezt a jeligét, és arra kérte rajongóit, illetve azokat, akik hasonló problémákkal küzdenek vagy küzdöttek, mint ő korábban, hogy szintén készítsenek egy ilyen fotót, és küldjék el a kampány hivatalos oldalára. Így is történt, Demi állítása szerint rengeteg képet kapott, de most Hollywood csillagai is besegítenek, így néhányan le is fotózkodtak a szöveggel tenyerükön. Íme néhány közülük: elsőnek Miley Cyrust kellene megemlíteni, aki nemcsak hatalmas népszerűségnek örvend, hanem a még 2008-ban Mitchie Torres néven megismert hölgy egyik legjobb barátnője. „Tinédzserlánynak nem könnyű lenni, főleg, ha reflektorfényben tölti le az ember mindennapjait” – mondta. A Last Song sztárja arra szeretné felhívni az emberek figyelmét, hogy nem fontos népszerűnek lenni ahhoz, hogy boldog légy.

Victoria Justice azt veszi észre magán, hogy próbál tökéletes lenni az emberek kedvéért. Azt mondja, hogy maximalista, így mindenből próbálja a legjobbat kihozni, és kevés ideje van a pihenésre. Amikor van néhány szabad perce, akkor is nehezen tud fellélegezni, hiszen akkor is a munkán jár az esze. Ezen próbál változtatni.


A következő színésznő képén nagyon meglepődtek Demi rajongói, mert van egy közös exbarátjuk: Joe Jonas. Ki is lenne más, mint Camilla Belle. Mikor a riporter megkérdezte, mi oka van annak, hogy csatlakozott, ezt válaszolta: „A Love is Louder Than the Pressure to be Perfect kampány nagyon fontos számomra, mert kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy az ember el tudja fogadni önmagát. Remélem, a támogatásommal biztatni tudom az ifjúságot, hogy legyenek büszkék arra, akik, illetve ne törődjenek azzal, amit más mond.”

A Disney Channel ifjú csillaga, Zendaya Coleman azt mondja, hogy minden vele egyidős lánynak szüksége van egy olyan példaképre, mint Demi, aki képes felnyitni mások szemét. Az Indul a risza sztárja rengeteget gyakorol, hogy ne valljon szégyent táncos műsorában. Azt mondja, ő hisz abban, hogy a legnagyobbnak hitt álmok valóra tudnak válni.


A többi sztár képe:Teljes név: Demetria Devonne Lovato
Születés: 1992. 08. 20.
Csillagjegye: oroszlán
Születési hely: Dallas, Texas, USA
magasság: 164 cm
Kiadott albumok: Don't Forget, Here we go again, Unbroken

'A szeretet hangosabb mint a nyomás, hogy tökéletes legyél'
Lájkold az oldalt facebookon, hogy
minden hírről előbb értesülj!Általános chat szabályokat tartsátok be!
Csak cserék hirdethetnek!
A nevem Brielle, és a sablonszövegeket, ha lehet, hanyagoljátok ;)
A honlapod a www mezőbe linkeld!
Ha új dizid van, nyugodtan írd ki, érdekel :)
500
Látogatottság:

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Online tagok:

A mai napon itt járt felhaszn
álók:

Honlap adatok:
Nyitás: 2012. 05. 07.
Zárás: 2013.03.22.
Szerkesztő: Brielle
E-mail: bijanka0706@citromail.hu
Társszerkesztő: Keresek! /jelentkezz chatben!/
Ajánlott böngésző:
Google Chrome, Mozzilla
A honlap témája: Demi Lovato Rajongói oldal
Kövesd Demit a Twitteren!

Hely: 28/12
Feltételek
/ezt figyelmesen olvasd el, mielőtt cserét kérsz/http://ianjosephsomerhalder.com/
http://adamlevine4ever.blogspot.hu/
http://www.hsmfan12.gportal.hu/
http://fashion.style.gportal.hu/
http://ilovedemi.gportal.hu/
http://yasminsims.ucoz.hu/
http://cherrycake.gportal.hu/
http://sweet-hangover.gportal.hu/
http://te oldalad?
http://te oldalad?
Hely: 20/8Ha tetszik az oldal, és igazi Lovatic vagy, akkor, érdemes regisztrálnod, mert hamarosan bővül az oldal felhasználói oldalakkal, ahol beszélgethetsz más Lovaticokkal, és rangokat is gyűjthetsz :)
Legújabb képek a galériából:


Copyright Demi Lovato Webazine © 2012-2021
♥ Demi Lovato ♥ - Love is louder than...