Életrajz
Életrajz
Demi Lovato


Demetria Devonne Lovato amerikai színésznő, énekesnő és dalszerző. A hírnevet Mitchie Torres szerepe hozta meg neki a Camp Rock-ból. Még Sonny Munroe szerepével is berobbant a köztudatba, a Sonny With A Chance-ből. Magyarországon (a Disney Channelen) Sonny, a sztárjelölt néven futott a sorozat.

A színészet mellett nagyszerű szólista énekes, első albuma, a Don't Forget 2008. szeptember 23-án debütált. Az albumból az első héten 89 000 példányt adtak el, és második helyezett lett ezzel a Billboard listáján. 2011 elején pedig aranylemez lett, 500 ezer eladott példánnyal RIAA által. Demi második albuma, a Here We Go Again 2009. július 21-én jelent meg. Az első héten 108 ezer korongot adtak el, s első helyezett a Billboard listáján.

Élete

Demi Lovato 1992. augusztus 20-án született Dallasban, Texas államban. Spanyol, ír és olasz vér csörgedezik az ereiben.Édesanyja Dianna Hart, apja Patrick Lovato. A férfi 1994-ben Új-Mexikóba költözött, miután elvált Demi anyjától. Apa és lánya 2008 februárjában négy év kihagyás után újra találkoztak, mikor Demi meglátogatta apját.Két testvére van:Dallas,öt évvel idősebb és Madison a féltestvére,aki tíz évvel fiatalabb.

Legjobb barátai Selena Gomez és Miley Cyrus.

Ellen DeGeneres showjában bevallotta, hogy hetedikes korában sokat bántották az osztálytársai és egy nap odáig fajult a dolog, hogy kénytelen volt magántanulóként folytatni tanulmányait.

Egy ideig járt Miley Cyrus bátyjával, Trace Cyrus-szal, akivel 2009 júliusában szakítottak. Sokszor próbálták már összeboronálni Joe Jonas-szal a közös filmjük után, végül Demi 2010. március elején bevallotta, hogy együtt vannak Joe-val.Ennek a kapcsolatnak is hamar vége lett.Két hónap után a pár úgy döntött,hogy barátok maradnak.

2010 október végén Demi bevonult egy szanatóriumba lelki és fizikai problémákra hivatkozva. 2011 január végén Demit kiengedték a szanatóriumból.

2011 áprilisában bevalotta, hogy 8 éves kora óta bulímiával küzdött, 11 évesen pedig elkezdte vagdosni a karját, mindezt azért, mert kövérnek csúfolták az iskolában.E vágások már napvilágra kerültek egy 2008-as eseményen készült képeken, de akkor a sajtósa ügyesen arra fogta, hogy karkötők okozták a sebeket.


2011-ben végleg befejezte a színészi pályafutását a Disney Channel-nél, úgy döntött, nem kezd bele a Sonny, a sztárjelölt 3. évadának forgatásába.


2011-napjainkig: Unbroken

Lovato 2011-ben.

Demi befejezte a Sonny, a sztárjelölt-ben való szerepét, ehelyett zenei karrierjére fókuszál: "Szomorú számomra, hogy életem egy fejezete véget ért, de nem lenne jó ötlet folytatni... nem hiszem hogy a gyógyulásom után jó lenne újra Sonny bőrébe bújni..."

Demi harmadik lemeze, az Unbroken 2011. szeptember 20-án jelent meg. 2010. júliusában kezdődtek meg a lemez munkálatai, és akkor R&B hangzásvilágot ígért, inspirációiként Rihannát és Keri Hilsont nevezte meg. Gyógyulása után Timbaland is felfigyelt az énekesnőre. Lovato 2011. júliusában bejelentette, hogy egy közös dalon dolgoznak. Az első kislemez, a Skyscraper 2011. július 12-én jelent meg.Az albumról második kislemeze a Dev közreműködésével készült Who's That Boy lesz.


Karrier

Demi 6 évesen kezdett el színészkedni, amikor megkapta az elsõ fõbb szerepét, Angela-t játszotta a Barney & Friends-ben. Ahogy telt-múlt az idõ, Demi elkezdte építeni az énekesi karrierjét, és vendégszerepet kapott a Prison Break-ban, a Split Ends-ben és a Just Jordan-ban. 2007 januárjában megkapott egy fõbb szerepet a Disney Channel egyik sorozatában a As the Bell Rings-ben, ahol Charlotte Adams-ot játszotta. Demi szintén fõszerepet játszik a Disney Channel Original filmjében a Camp Rock-ban, aminek premierje 2008 június 20.-án volt az USA-ban.

Demi énekes, dalszövegíró és zenész, és nem utolsó sorban 11 éves kora óta játszik gitáron és zongorán. Jó barátja a Jonas Brothers-nek, akik szintén írtak dalokat Demi debütáló albumára, az USA Today napilap tudósítása szerint.

2008-ban Puerto Ricóban forgatta filmjét, a Princess Protection Program-et, amiben legjobb barátnõjével, Selena Gomezzel játszik együtt. Persze a zenét sem hanyagolta el, 2008.szeptember 23.-án került a boltokba bemutatkozó albuma a Don't Forget, amit a floridai Miamiban vett fel. Az album készítésébõl Jonas-ék is kivették a részüket, 11 szám megírásában segítettek Deminek. 2009 februárjában indult a Disney Channelen Demi sorozata, a Sonny With A Chance. 2010 nyarán indult elsõ saját turnéjára Amerikában, elõtte július 21-én pedig megjelent második albuma Here We Go Again címmel. Az új lemezen Demi szerint érezhetõ John Mayer iránti rajongása, valamint Jon McLaughlin és William Beckett munkássága is inspirálta az elkészítésében.

2009 õszén forgatta le a Camp Rock második részét Kanadában. A film 2010 szeptember 18-án debütált a Disney Channelen. Saját sorozatából, a "Sonny a sztárjelölt"-ből 2011-ben távozott, mondván így kevesebb teher van a vállán, és a zenei karrierjére tud koncentrálni. 2011-ben elindul a Sonny a sztárjelölt 3. évadja, amely már "So Random!" néven fog futni, melyben csak a többi, eddig megismert Sonny with a chance stábtag kapja a főszerepet (Chad, Grady, Nico, Tawni, Zora). Az új kislemeze Skyscraper címen fog megjelenni, 2011. július 12-én. A lemezhez tartozó videoklip július 13-án lesz elérhető. Demi 3. stúdióalbuma 2011. szeptember 20-án jelent meg Unbroken címmel.


Albumok

  • 2007 július 4: Moves Me
  • 2008 június 17: Camp Rock Soundtrack
  • 2008 szeptember 23: Don't Forget
  • 2009 február 24: Jonas Brothers: The 3D Concert Experience
  • 2009 március 31: Don't Forget Deluxe Edition
  • 2009 július 21: Here We Go Again
  • 2010 augusztus 10: Camp Rock 2: The Final Jam Soundtrack
  • 2011 szeptember 20: Unbroken
Forrás: Wikipédiáról

Teljes név: Demetria Devonne Lovato
Születés: 1992. 08. 20.
Csillagjegye: oroszlán
Születési hely: Dallas, Texas, USA
magasság: 164 cm
Kiadott albumok: Don't Forget, Here we go again, Unbroken

'A szeretet hangosabb mint a nyomás, hogy tökéletes legyél'
Lájkold az oldalt facebookon, hogy
minden hírről előbb értesülj!Általános chat szabályokat tartsátok be!
Csak cserék hirdethetnek!
A nevem Brielle, és a sablonszövegeket, ha lehet, hanyagoljátok ;)
A honlapod a www mezőbe linkeld!
Ha új dizid van, nyugodtan írd ki, érdekel :)
500
Látogatottság:

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Online tagok:

A mai napon itt járt felhaszn
álók:

Honlap adatok:
Nyitás: 2012. 05. 07.
Zárás: 2013.03.22.
Szerkesztő: Brielle
E-mail: bijanka0706@citromail.hu
Társszerkesztő: Keresek! /jelentkezz chatben!/
Ajánlott böngésző:
Google Chrome, Mozzilla
A honlap témája: Demi Lovato Rajongói oldal
Kövesd Demit a Twitteren!

Hely: 28/12
Feltételek
/ezt figyelmesen olvasd el, mielőtt cserét kérsz/http://ianjosephsomerhalder.com/
http://adamlevine4ever.blogspot.hu/
http://www.hsmfan12.gportal.hu/
http://fashion.style.gportal.hu/
http://ilovedemi.gportal.hu/
http://yasminsims.ucoz.hu/
http://cherrycake.gportal.hu/
http://sweet-hangover.gportal.hu/
http://te oldalad?
http://te oldalad?
Hely: 20/8Ha tetszik az oldal, és igazi Lovatic vagy, akkor, érdemes regisztrálnod, mert hamarosan bővül az oldal felhasználói oldalakkal, ahol beszélgethetsz más Lovaticokkal, és rangokat is gyűjthetsz :)
Legújabb képek a galériából:


Copyright Demi Lovato Webazine © 2012-2021
♥ Demi Lovato ♥ - Életrajz